Peter Schiff: Kulta ‚vaikeampi takavarikoida‘ kuin Bitcoin etsintää varten

Schiff esittää joitain kiistanalaisia ​​väitteitä kullan kyvystä valtavirran kiinnostuksena sekä kullan että Bitcoin-nousun suhteen.

Bitcoin ( BTC ) menettää kullan, kun on helppo kuljettaa ja takavarikoida, Peter Schiff sanoo.

Vuonna piipittää 29. heinäkuuta, kulta bug ja surullisen Bitcoin Profit skeptikko väitti, että oli helpompi liikkua ja säilyttää omistuksen jalometallia.

Kulta on „ehdottomasti kuljetettava“

„Kulta on ehdottomasti kuljetettava ja vaikeampi takavarikoida kuin Bitcoin“, Schiff kirjoitti.

Kommentti aiheutti välittömän vastaiskua, ja BTC-kannattajat korostivat heti kullan puutteita.

Sen lisäksi, että kulta on fyysisesti tilaa vievää ja siksi vaikeampaa kuljettaa, sen on ollut kauan ollut erittäin vaikeaa varastoida yksityisesti. Kuten Saifedean Ammous huomautti suositussa kirjassaan “The Bitcoin Standard”, hallituksen kullan takavarikointi 1900-luvun alussa käytännössä lopetti fyysisiin kultavaroihin perustuvan yksilöllisen itsemääräämisoikeuden.

Schiff ei tukenut kultaa koskevia väitteitään välittömästi, mutta on jo tunnettu siitä, että hän tukee kultaa ylivoimaisena omaisuutena minkä tahansa kryptovaluutan suhteen.

Koska XAU / USD on saavuttanut ennätyksellisen korkeita 1 958 dollarin dollaria suhteessa Yhdysvaltain dollariin, Schiff oli juhlallisessa ilmapiirissä, sillä sillä oli vähän aikaa Bitcoinin eduksi väitteille Morgan Creek Digital -direktiivin perustajan Anthony Pomplianon kanssa käydyssä keskustelussa tällä viikonloppuna.

Parallax Digitalin toimitusjohtaja Robert Breedlove ei kuitenkaan ollut niin anteeksiantava vastauksena twiittiin.

„Kirjaimellisesti jokainen olemassa oleva Yhdysvaltain dollari on takavarikoidun kullan kaiku“, hän vastasi 1900-luvun hallituksen politiikkaan viitaten.

Hinta kirjaa Google-kiinnostusta

Kullan USD-menestykset ovat kuitenkin palvelleet sitä hyvin, kun on kyse valtavirtaista huomiota. Google Trendsin tietojen mukaan „miten ostaa kultaa“ -haku kiinnosti huipputasoa kaikkien aikojen korkeimpien näkymien tultua.

Bitcoin on myös lisännyt julkisuusprofiiliaan, mutta kulta on näyttänyt eroavan viime viikolla.

Kuten Cointelegraph kertoi , BTC / USD saavuttaa 11 400 dollarin vuotuiset huipputasot , on yllättänyt analyytikot, mutta sen ei ole vielä ilmoitettava uudelleen 20 000 dollarin historiallisesta korkeimmasta arvosta.

Proudly powered by WordPress | Theme: Lean Blog by Crimson Themes.