Mad Rush to BTC Coming Soon as Barstool Sports‘ Dave Portnoy verklaart ‚I Want to Buy All the Bitcoins‘.

Na de beurs is Dave Portnoy nu geïnteresseerd om terug te springen in Bitcoin nadat hij zich op het hoogtepunt van de stierenmarkt van 2017 op de crypto-markt heeft gewaagd.

Dave Portnoy, de oprichter van Barstool Sports, heeft nu zijn aandacht gericht op Bitcoin zoals hij zei: „Ik wil alle bitcoins kopen“.

Portnoy ging naar Twitter om te tieren over hoe hij niet weet hoe hij bitcoin moet kopen en niet wil omgaan met hardware portemonnees om zijn bezittingen veilig te houden. Hij wil niet omgaan met lange wachtwoorden. Een zorg is waarschijnlijk het tegenhouden van veel nieuwkomers.

„Ik wil geen bitcoin doen omdat ik het verdomme niet begrijp,“ zei Portnoy.

Hij deelde ook hoe hij „Bitcoin kocht in dat originele Bitcoin-tijdperk“, en dat hij een geschatte 20.000 dollar uitgaf die „gewoon in de ether zit“. Maar hij weet niet hoe hij er bij moet komen of wat er van zijn investering is geworden.

In juni deelde Portnoy een video van een andere tierelantijntje over Bitcoin Billionaire uit 2017 en zei dat zijn houding in deze jaren niet is veranderd. Op het hoogtepunt van de stierenmarkt, zei hij dat hij „niet genoeg kan krijgen“ van bitcoin, ook al zei hij: „Het is net als Mario broers.“

Op dinsdag nodigde hij de Winklevoss-tweeling uit, de nu Bitcoin-miljardairs die de Cryptocurrency Exchange Gemini hebben opgericht, om Bitcoin aan hem uit te leggen.

„Ik nodigde de Winklevoss-tweeling officieel uit op mijn kantoor om Bitcoin aan mij uit te leggen,“ zei Portnoy. „Als de Winklevosses willen komen en me willen vertellen hoe ik dit moet doen op een manier die ik begrijp, dan zal ik naar Bitcoin kijken. Ik wil beide Winklevosses, ik wil ze in hun kleine verdomde rijtjesoutfits, en ik wil dat ze in deze stoel zitten met de woorden: „Zo doe je dat,“ zei hij.

Tyler Winklevoss nam de uitnodiging aan en zijn broer Cameron voegde eraan toe: „Ik doe ook mee.“

Portnoy steelt de schijnwerpers in 2020. Hij heeft een reputatie opgebouwd als beurshandelaar tijdens de lockdown van het coronavirus. Hij lanceerde zijn eigen serie die hij ‚Davey Day Trader Global (DDTG)‘ noemde. Hij heeft de massale rally gereden die de beurs ziet dankzij alle ongekende marktinterventie, het drukken van geld, door de Amerikaanse Federal Reserve om de economie overeind te houden.

De cryptogemeenschap verwelkomde Portnoy’s interesse in Bitcoin. Dit zou geweldig kunnen blijken voor de digitale aanwinst als Portnoy’s daghandelarenleger; zijn 1,7 miljoen volgers op Twitter, ook in Bitcoin springt.

Handelaar Cantering Clark zei dat een ontmoeting met de Winklevoss-tweeling ervoor zou zorgen dat Portnoy „het duidelijke waardevoorstel in Bitcoin zou zien“. Hij verwacht ook dat Portnoy „er daarna heel vocaal over zal zijn.“

„De echte retail rage zal komen na ATH’s. Maar als @tylerwinklevoss en @stoolpresidente de @RobinhoodApp retailcrew een voorsprong willen geven op de gekke stormloop die binnenkort zal komen, dan zeg ik WELKOM tegen de partij!“ zei een andere handelaar Mr. Anderson.

De Bitcoin-markt geniet nu al van een uptrend omdat het boven het kritische $10.000 niveau is uitgekomen. De grootste cryptocurrency is gestegen met 54% YTD en meer dan 190% sinds de dieptepunten van maart.