Bitcoin Cash consolideert in Smal bereik, Klaar voor Mogelijke Onderbreking of Onderbreking

Bitcoin Cash consolideert nu in een krappe range tussen $230 en $235. Dit komt omdat kopers er niet in slagen om de $240 weerstand tweemaal te breken.

De poging tot de $240 weerstand op 15 september resulteerde in een daling van BCH tot 226 dollar. Op dezelfde manier viel de munt ook tot $231 laag na een tweede poging tot het verzet. Dit geeft aan dat de verkopers overweldigend zijn bij de $240 hoogte. De crypto schommelt nu in een smal bereik.

De recente ontwikkeling kan leiden tot een doorbraak of een inzinking van de koersbeweging. Desalniettemin hebben verkopers het voordeel ten opzichte van kopers, omdat de prijs zich in de bearish trend zone bevindt. De opwaartse beweging wordt geconfronteerd met een afwijzing bij de 12-daagse EMA. Aan de andere kant, als de beren de $215 steun breken, zal de prijs steun vinden op het kritieke steunniveau van $200. De verkoopdruk zal echter blijven bestaan, wanneer de kritische steun niet standhoudt.

Bitcoin-cashindicator met aanduiding

BCH staat op niveau 43 van de Relatieve Sterkte Index periode 14. De RSI is horizontaal vlak en geeft de huidige bereik-gebonden beweging van de munt weer. De crypto heeft de neiging om te vallen omdat deze onder de EMA’s ligt. De prijs probeert te breken boven de EMA’s, waardoor de munt zal stijgen.

BCH - Coinidol.png

Belangrijke weerstandszones: $440, $480, $520…

Belangrijke Support Zones: $200, $160, $120

Wat is de volgende stap voor Bitcoin Cash?

Aangezien Bitcoin Cash een smalle, aan bereik gebonden beweging tussen $230 en $235 hervat, is de kans op een BCH-trending zeer groot. Een analyse van de Fibonacci tool zal in het voordeel van de Fibonacci tool analyse uitvallen. Dit is waar de munt zal dalen tot zo laag als 1.272 Fibonacci extensie of $178 laag. Een breakout boven $240 hoog zal de hervatting van de uptrend signaleren.